Fii abonat la ultimele jocuri pe Cutiajocurilor.ro:
Logo Jocuri gratis
Jocuri gratis » Jocuri cu razboi
Traim in niste vremuri intunecate cand un razboi ar putea izbucni in orice moment si tu trebuie sa fi pregatit pentru orice. Jocurile de razboi te vor ajuta sa vezi mai bine luptele si toate celelalte fapte economice pe care le implica un razboi. Reprezinta-ti tara cu cinste in fata oricarui inamic din aceste jocuri de razboi si nu astepta atacul lui, ataca-l tu primul de fiecare data.

Uneori simti ca tu esti doar o mica parte a razboiului dar nu uita ca detaliile fac diferenta dintre castigator si pierzator. Castiga cat mai multe batalii si astfel vei reusi sa intri in cartea recordurilor devenind un erou national. Tine minte ca fiecare teritoriu cucerit face din tine un comandant mai bun si respectat de trupele lui. O mare parte din aceasta categorie este formata din jocuri cu tancuri unde trebuie sa tintesti si sa distrugi tintele indicate.
Jocuri cu razboi 7.00 din 10 bazat pe 2 voturi.
Ninja si fata oarba 2
Ninja si fata oarba 2
Ninja si fata oarba sunt niste personaje razboinice care au facut istorie si in acest joc de razboi trebuie sa isi salveze regele care tocmai a fost rapit de un panda urias si foarte rau. Folosete-te de puterile magice ale celor doua person...